tirsdag 16. juni 2009

Jeg har fått hemmelig venn-gave! Fikk tre ulike garnnøster, masse deilig te og sjokolade. Sjokoladen var dessverre ikke tilstede da bildet ble tatt. Har faktisk laget planer for garnet allerede!

Lørdag var det aktivitetsdag ved Meldal bygdemuseum. Det ble en skikkelig koselig dag, med mange besøkende. Været var også på vår side. Det var meldt masse regn, men det ble oppholdsvær så lenge vi hadde åpent. Det var utstillinge med mye av det husflidslaget har gjort gjennom 40 år , salg av treprodukter, såpe og honning, kaffesalg, musikk og loddsalg. For barna var det fuglekassesnekring. Jeg tok lodd jeg også, og vant! Bruker aldri å vinne, men det gjorde jeg denne gang. Vant 2 nøster lyseblå Arwetta og en sokkeoppskrift som MaritHB har laget. Måtte jo starte da jeg kom hjem, så her er det foreløpige resultatet:

Søndag var det grautdag på Å. Da selges det rømmegrøt på skolen og i bedehuset, alle butikkene her er åpne og det er en generasjonsstafett. Oddmund var med og kjørte trillebår. De havnet tilslutt på andreplass, men han var skikkelig flink!

Søndag startet jeg også på en vest til Johan. Strikker i Lima alpakka på pinner 4 og finner på mønster litt etterhvert.

3 kommentarer:

Glastrikk sa...

Så mye fint du har laget og blogget. Genseren i Lima ser kjempe deilig ut og vesten kommer nok til å bli veldig fin :)

Marit sa...

Hei og takk for sist!
Hyggelig med pakke i posten - jeg fikk også det i dag :) Bestilt vare.
Morsomt at du liker garnet og oppskriften - gleder meg til å se sokkene ferdig!
Ha ei fin uke! Vi snakkes en av dagene :O)
Marit

KRØLLEMIKKEL sa...

Morsomt med pakke i posten, mye flott. Driver også å strikker i Arwetta garn(første gang), jeg synes det er utrolig deilig å strikke med!
Fortsatt god helg.