fredag 15. mai 2009

Julaften for oss alle!

I dag har det nesten vært julaften her. For en stund siden var jeg med i en konkurranse på nettet. Premien var en signert bok av Håkan Nesser, og i dag kom den i posten til meg! Ante ikke at jeg hadde vunnet engang jeg!
I dag kom også noen hekter til vår nye sofa. Kjøpte sofaen "cuba" på Bomøbler for noen uker siden. Tirsdag ble den levert, men det manglet noen hekter som skulle hekte hjørnet til resten. I dag kom de altså i posten og vi kunne montere ferdig vår sofa!

I posten kom også hemmelig venn-gaven for mai. Fikk masse deilig garn; to bomullsnøster og fire eskimo. Har planene klare for noen av nøstene allerede! I tillegg fikk jeg masse flotte knapper, blant annet et nydelig hjerte. Et målebånd var også med, tror min hemmelige venn er tankeleser, så ofte som jeg har lett etter målebånd! Og som om ikke det var nok var det med en pakke lakrisal! Tusen takk hemmelige venn! Skal takke bedre, når jeg bare finner ut hvem du er:)

I tillegg kom min mor på besøk. Hun hadde med seg masse klær som Johan skulle få arve og en genser som hun hadde strikket til ham. Mønsteret har hun satt sammen selv, av ulike broderimønstre. Er den ikke fin?!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, Johan må ha en superflink mormor:)