mandag 20. april 2009

Nå er det lenge siden jeg har skrevet noe som helst her. Må ta meg litt sammen! Men jeg har likevel strikket en del.
Først må jeg bare vise frem garnet jeg fikk av min hemmelige uvenn. Hobbyboden har noe de kaller hemmelig uvenn. Da sender man det grusomste man har av garn til en man får tildelt. Deilig å bli kvitt mye av garnet, men ikke fult så bra å få grusomheter som disse tilbake. Spesielt det spraglete pastellgarnet var ille Har aldri noensinne sett noe så stygt, og så knitrer det når man tar på det! Æsj!!

I påsken var vi hos Marianne, Oddmunds søster, i Porsgrunn. Hun har nettopp fått en nydelig liten jente, Ingelin. På vei tilbake derfra trengte jeg strikking. Kjøpte Vikinggarn, og strikket denne uglegenseren til Johan. Hadde ikke mønster på den, så jeg tok utgangspunkt i en annen genser og strikket i vei. Størrelse 1 år. Den sitter som et skudd, NÅ! Enda 6 måneder til han er et år. Må strikke større neste gang! Men jeg ble veldig fornøyd med genseren:)

Jeg har kommet ganske langt på kjolen min også. Nå er den 74 cm lang! I kveld er det strikkekafe på kantina i sentrumsbygget i Meldal. Gleder meg veldig! Det er husflidslaget som står bak. Jeg har kjøpt masse deilig alpaccagarn fra MerGarn og kanskje får jeg det ikveld:)

5 kommentarer:

Marit sa...

Du har vært heldig med uvenngarnet ser jeg :o)
Uglegenseren ble fin og jeg gleder meg til å se kjolen din ferdig! Så mye jobb!

Ser fram til strikkekafeen i kveld :)

nragnhild sa...

Hei! Har vært innom bloggen din tidligere uten å kommentere tror jeg... Du lager mye fint, inspirerende å se :)

Ha ei fin uke! :)

amylin sa...

Grøss for en haug med ekkelt uvenn-garn du har fått i hus. Fine uglegenseren! Den kjolen ligger det jammen mye arbeid bak. Gleder meg til å se den ferdig.

AnitaK sa...

Så fin den uglegenseren ble :) Hemmelig uvenn er alltid gøy å se, men jeg deltar ikke, altså :)

Mammamiia sa...

Oiii! Nesten så håret reiser seg på underarmene her når jeg ser på alt det "fine" garnet ditt... *knise* Her kreves jammen fantasi for å bruke det opp... :)
Ellers var det masse flott å se på i bloggen din. Er første gang jeg er innom, men nok ikke siste...